Ερυθρός Αστέρας: Αγωνία για τον Τεόντοσιτς πριν από το Κύπελλο

Ερυθρός Αστέρας: Αγωνία για τον Τεόντοσιτς πριν από το Κύπελλο

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μίλος Τεόντοσιτς

bet365

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ζαλγκίρις και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στο Final 8 του σερβικού Κυπέλλου όπου η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στη Stark Arena από τη Ζαλγκίρις και έπεσε στο 10-16 στην κατάταξη της EuroLeague, ρίχνοντας πλέον όλο το βάρος στο Final 8 του σερβικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην πόλη Νις το τετραήμερο 15-18/2.

Σε ό,τι αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο Σέρβος γκαρντ παραμένει εκτός δράσης λόγω του προβλήματος στον καρπό που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στον αγώνα με τους Λιθουανούς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους δυο πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ, τον Τεόντοσιτς και τον Μπράνκο Λάζιτς, επιβεβαιώνοντας πως η συμμετοχή τους στο Final 8 είναι αμφίβολη.

«Ο Λάζιτς ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα. Απέχει από τις προπονήσεις και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Αναρρώνει όπως και ο Τεόντοσιτς. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα επιστρέψουν και αν θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο. Είναι αμφίβολοι. Σίγουρα πάντως δεν θα παίξουν στον αγώνα με τη Ζαντάρ για την Αδριατική Λίγκα (11/2)» εξήγησε ο Έλληνας προπονητής.

@Photo credits: ABA Liga, Dragana Stjepanović
 

Τελευταία Νέα