AegeanBall Festival: Ο Πρίντεζης και οι φίλοι του έφτιαξαν τις καλύτερες μπασκετικές αναμνήσεις στη Σύρο

Newsroom
AegeanBall Festival: Ο Πρίντεζης και οι φίλοι του έφτιαξαν τις καλύτερες μπασκετικές αναμνήσεις στη Σύρο

bet365

Το Gazzetta βρέθηκε στην αυλαία του τουρνουά AegeanBall Festival και είδε τον Διαμαντίδη να κερδίζει τον διαγωνισμό τριπόντων, τον Μίτσιτς να σκοράρει buzzer beater τρίποντο μπροστά στον Βεζένκοβ και τον Μωραϊτη να κάνει το καλύτερο... πεταχτάρι!

Αποστολή στη Σύρο: Γ. Κούβαρης, Γ. Σταυρουλάκης

Η Σύρος γέμισε ξανά μετά από τρία χρόνια με κόσμο που αγαπά τον αθλητισμό, με τεράστια ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιώργου Πρίντεζη, δημιουργώντας όλοι μαζί στιγμές χαράς για τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες πέριξ του ανοιχτού γηπέδου που στήθηκε μπροστά από το Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Ο Βάσα Μίτσιτς, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προστέθηκαν την Κυριακή 10/7 στη λίστα των εκλεκτών προσκεκλημένων του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, συμμετέχοντας στο τουρνουά AegeanBall Festival που εκτός του μπάσκετ, σκοπό έχει να επιστρέψει στην τοπική κοινωνία της Σύρου ακόμη περισσότερα.

Στο γήπεδο στην Πλατεία Μιαούλη βρέθηκε ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος έπαιξε στο Skill Challenge κι εν συνεχεία μίλησε στο Gazzetta εξηγώντας πως αγαπάει τον Γιώργο Πρίντεζη ως παίκτη και άνθρωπο. Παραδέχθηκε, δε πως δεν περίμενε το τηλεφώνημα του «Πριντ» για να συμμετάσχει στo event έπειτα από το τρίποντο στο Βελιγράδι!

Παρεμπιπτόντως, ο Μίτσιτς πέτυχε ξανά buzzer beater τρίποντο μπροστά στον Σάσα Βεζένκοβ όπως συνέβη στον ημιτελικό του Βελιγραδίου!

Την παράσταση έκλεψε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στα 42 του χρόνια κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων και ανέφερε αστειευόμενος πως «πλέον είμαι για κανένα σουτάκι με τον Παπαλουκά».

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος σέντερ αποθεώθηκε κατά την παρουσίασή του στο γήπεδο ενώ ο Δημήτρης Μωραϊτης αναδείχτηκε νικητής στον ξεχωριστό διαγωνισμό που αφορούσε το... πεταχτάρι με δάσκαλο τον Πρίντεζη, ο οποίος έδειξε στην αρχή πως εκτελείται σωστά! Μάλιστα έκανε... παρατήρηση στον ηθοποιό και πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργο Κοψιδά, παίρνοντας το μικρόφωνο και λέγοντας «αυτό δεν είναι πεταχτάρι»!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με νικήτρια την κόκκινη ομάδα των Μπουρούση, Λαρεντζάκη, Παπαδάκη και Χαλικιά που επικράτησε στον τελικό της άσπρης ομάδας των Πρίντεζη, Διαμαντίδη, Καραχάλιου και Χριστινάκη με σκορ 19-11 σε διπλό 4on4. Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχτηκε MVP του τουρνουά και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στη Σύρο.

 

Τελευταία Νέα