Μίτσιτς στο Gazzetta: «Αγαπώ τον Πρίντεζη, δεν περίμενα να μου τηλεφωνήσει μετά το τρίποντο»!

Μίτσιτς στο Gazzetta: «Αγαπώ τον Πρίντεζη, δεν περίμενα να μου τηλεφωνήσει μετά το τρίποντο»!

bet365

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε στο Gazzetta για το αντάμωμα με τον Γιώργο Πρίντεζη στη Σύρο έπειτα από τον ημιτελικό του Final 4 και υπενθύμισε στον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού πως άλλες φορές ήταν εκείνος που... σκότωσε την ομάδα του!

Αποστολή στη Σύρο: Γιάννης Σταυρουλάκης

Η Σύρος είναι το επίκεντρο του μπάσκετ με τη διεξαγωγή του Aegeanball Festival, του τουρνουά 3on3 που επέστρεψε φέτος έπειτα από τρία χρόνια με εμπνευστή τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού φιλοξένησε φίλους, πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους ενώ την Κυριακή 10/7 έφτασαν στη Σύρο με ελικόπτερο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ και ο Βασίλιε Μίτσιτς. Μάλιστα ο Πρίντεζης παραδέχθηκε χθες πως «δεν είναι τόσο όμορφο που θα τον βλέπουμε αλλά χαλάλι του» αφού εκείνο το τρίποντο στον ημιτελικό του Final 4 πλήγωσε τους Πειραιώτες.

«Ο Πρίντεζης μου τηλεφώνησε να έλθω στη Σύρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα έπειτα από ό,τι έγινε (γέλια)! Μου αρέσουν αυτά τα events και η πρόσκληση του Γιώργου ήταν τεράστια έκπληξη. Τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ, σαν παίκτη και σαν άνθρωπο...». Όταν του θυμίσαμε ότι το τρίποντό του «σκότωσε» τον Ολυμπιακό, είπε: «Άλλες φορές μας έχει "σκοτώσει" αυτός. Έτσι είναι αυτά».

Όσον αφορά την παρουσία του στο τουρνουά, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Δεν ήταν εύκολο να μαζέψει τόσο κόσμο αλλά όταν είδα τόσα οικεία πρόσωπα εδώ, κατάλαβα ότι ο Γιώργος το κάνει με πάθος και αγάπη! Είναι καλό παράδειγμα για τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι αθλητές κι εκτός παρκέ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα