AegeanBall Festival: Μίτσιτς όπως στο... Final 4 με νέο buzzer beater τρίποντο μπροστά από τον Βεζένκοβ (vid)

AegeanBall Festival: Μίτσιτς όπως στο... Final 4 με νέο buzzer beater τρίποντο μπροστά από τον Βεζένκοβ (vid)

bet365

«Deja vu» έπαθε ο Σάσα Βεζένκοβ στη Σύρο, καθώς είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να ευστοχεί και πάλι σε... buzzer beater τρίποντο μπροστά του!

Αποστολή στη Σύρο: Γιώργος Κούβαρης

Η ιστορία... επαναλήφθηκε στη Σύρο και δη στο AegeanBall Festival. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Στη μία ομάδα υπήρχε ο Σάσα Βεζένκοβ. Στην άλλη ομάδα αντίπαλός του στο 3ΟΝ3 ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς. Πόσες ήταν οι πιθανότητες να δούμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο του ημιτελικού του Final 4 ξανά; Από λίγες έως ελάχιστες. Και να που... επαναλήφθηκε.

Μπορεί το ματς να είχε κριθεί νωρίτερα με τον Βασίλιε Μίτσιτς να ήταν ο νικητής της μεταξύ τους μονομαχίας αλλά ο Σέρβος είχε... φυλάξει το καλύτερο για το τέλος. Buzzer Beater τρίποντο με τον Σάσα Βεζένκοβ «κρεμασμένο» πάνω του!

Πραγματικό... «deja vu» του ημιτελικού του Final 4 του Βελιγραδίου. Βέβαια τότε ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε... σκάσει από την στεναχώρια του, αλλά αυτή τη φορά αγκάλιασε χαμογελαστός τον μεγάλο του αντίπαλο όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο του Gazzetta που απαθανάτισε την τελευταία φάση.

Όμορφες, αν μη τι άλλο, εικόνες και στιγμές στη Σύρο...

Δείτε το βίντεο του Gazzetta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα