Διαμαντίδης: «Πολύ όμορφη καριέρα ο Πρίντεζης, πλέον είμαι μόνο για κάνα σουτάκι με τον Παπαλουκά» (vid)

Newsroom
Διαμαντίδης: «Πολύ όμορφη καριέρα ο Πρίντεζης, πλέον είμαι μόνο για κάνα σουτάκι με τον Παπαλουκά» (vid)

bet365

O Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για το Aegeanball Festival και τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Στην Cosmote TV μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στάθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και στη νίκη του στον διαγωνισμό τριπόντων στο Aegeanball Festival

Για τη νίκη του στον διαγωνισμό: «Μακάρι να βάζαμε και περισσότερα».

Για τον Πρίντεζη: «Ο Γιώργος έχει κάνει μια πολύ όμορφη καριέρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, θα χαρεί στιγμές με την οικογένεια του και όλα θα πάνε καλά»

Για το τέλος της καριέρας του και του Πρίντεζη: «Από τη στιγμή που παίρνεις μια απόφαση, στην αρχή είναι δύσκολα,αλλά από εκεί και πέρα ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Είμαι μια χαρά, δόξα τω Θεώ»

Για τους τελικούς του 2016: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δύο καταστάσεις. Για μένα είναι κακό που μας κέρδισαν, για τον Γιώργο ήταν μια μικρή χαρά στη λύπη που περνούσε εκείνο τον καιρό, αφού είχε χάσει τον πατέρα του. Εύχομαι να είναι καλά εκείνος και η οικογένεια του. Για κάνα σουτάκι είμαστε πλέον με τον Παπαλουκά... Ή κάνα sparing στην πυγμαχία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Θα τον βοηθήσει και ο Φώτσης».

Για το Aegeanball Festival: «Πολύ όμορφο event, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Έχουν έρθει πολλά παιδιά. Ήρθε ο Μίτσιτς, ο Μιλουτίνοβ, ο Αρλάουκας. Με τον Μίτσιτς τα λέγαμε στα αποδυτήρια. Στον Μίτσιτς βλέπω ένα άνθρωπο πολύ συνειδητοποιημένο, πολύ ταπεινό».

 

Τελευταία Νέα