Ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του

Gazzetta team
Ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γιάννη Λαγού στην Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει, καθώς δεν άσκησε τελικά έφεση κατά της απόφασης του βελγικού δικαστηρίου.

Ο Γιάννης Λαγός όπως αναμενόταν δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του βελγικού δικαστηρίου για το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η εισαγγελία των Βρυξελλών ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι οριστική η απόφαση της βελγικής Δικαιοσύνης να εκτελέσει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης κατά του Γιάννη Λαγού που εκδόθηκε από την Ελλάδα.

Η εισαγγελία Βρυξελλών σημειώνει ότι ο Γιάννης Λαγός δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης του ολλανδόφωνου Πρωτοδικείου των Βρυξελλών στις 7 Μαίου 2021, με το οποίο κήρυξε εκτελεστό το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παράδοσης του Γιάννη Λαγού στις ελληνικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.