Βρες τον παίκτη από την καριέρα του vol.1: «Αστέρια» των ‘00s (quiz)

Βρες τον παίκτη από την καριέρα του vol.1: «Αστέρια» των ‘00s (quiz)

bet365

Νέο quiz, νέα πρόκληση. Το G-Weekend θυμάται 25 «αστέρια» από τη δεκαετία του 2000, εσύ μπορείς να τους αναγνωρίσεις μόνο από τις ομάδες που έπαιξαν στην καριέρα τους; Το 20/25 είναι... μονόδρομος.

Η… πρωτόγνωρη συνθήκη των προημιτελικών Champions League χωρίς Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο μας πήγε πίσω σε μια πολύ μακρινή εποχή. Ήταν τη σεζόν 2004/05, όταν για τελευταία φορά οι νεαροί τότες αστέρες μαζί με τις ομάδες τους, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα έμεναν εκτός από τους «16». Μία ολόκληρη γενιά, που γαλουχήθηκε από το δικό τους δίπολο και τις ευρωπαϊκές ανοιξιάτικες βραδιές των «αστεριών», καλείται να συνηθίσει στην απουσία τους, καθώς εκείνοι προσεγγίζουν το τέλος της μεγαλειώδους καριέρας τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα νοσταλγίας για τα ‘00s, τη δεύτερη δεκαετία από καταβολής του ανανεωμένου Champions League, το G-Weekend βούτηξε στον χρόνο και θυμήθηκε μεγάλους παίκτες της διοργάνωσης, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου της εποχής συνολικά. Αντί να τους παρουσιάσει σε ένα αφιέρωμα, όμως, σας βάζει σε διαδικασία… εξέτασης και quiz.

Τι κάναμε; Πήραμε την καριέρα 25 παικτών από τη σελίδα τους στο Wikipedia (ορισμένων με «ελληνικό» χρώμα), κρύψαμε τις χρονολογίες κι εσείς καλείστε να τους αναγνωρίσετε, μέσα από την τριάδα ποδοσφαιριστών που θα έχετε στις επιλογές σας. Για αρχή ο πήχης δυσκολίας τίθεται σχετικά χαμηλά και το 20/25 μοιάζει… μονόδρομος.

Ώρα για quiz!

Loading...
 

Τελευταία Νέα