Ολυμπιακός: Όταν ο Μαρινάκης ρίχνει πρόστιμα! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όταν ο Μαρινάκης ρίχνει πρόστιμα! (vid)

bet365

Οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο θα πληρώσουν... ακριβά το γεγονός ότι βρέθηκαν σε «κορονοπάρτι» και το G-Weekend θυμίζει περιπτώσεις όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έριξε βαριά πρόστιμα στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Προφανώς και αυτό το πρόστιμο έχει να κάνει με εξαωγωνιστικό παράπτωμα των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στο παρελθόν δεν υπήρξαν περιπτώσεις με βαριά πρόστιμα. Για την περίπτωση των τριών το πρόστιμο αναμένεται να υπερβαίνει πάντως τις 50.000 ευρώ.

Στο παρελθόν ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δείξει τη στήριξή του όπου απαιτείται στην ομάδα, έχει φανερώσει και το αυστηρό του πρόσωπο σε αρκετές περιπτώσεις. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα των Σεμέδο, Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς ο Μαρινάκης έχει:

  • Το 2012 μετά από ένα ματς στην Κέρκυρα μετέφερε προς τους παίκτες πως «χαλάσαμε την γιορτή του κόσμου που περίμενε πως και πως να δει ένα καλό ματς και την ομάδα μας να κερδίζει» και επέβαλε αρκετά υψηλό πρόστιμο.

  • Το 2012 πάλι μετά τη γκέλα με τη Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο ανακοίνωσε πρόστιμο 500.000 ευρώ προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τότε έδειξε και μεγάλη ενόχληση για συγκεκριμένους παίκτες.

  • Το 2015 ο Βαγγέλης Μαρινάκης άστραψε και βρόντηξε στον Ρέντη. Τότε έκανε γνωστό προς τους παίκτες του Ολυμπιακού για πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ για τα ματς με Νντίπρο και ΑΕΚ!

  • Το 2018 ήταν πολύ ενοχλημένος για την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Με μία πολύ σκληρή ομιλία αποτάνθηκε σε όλους. Και τότε ο πέλεκυς ήταν βαρύς με 400.000 πρόστιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα