Μια φάση, μια ιστορία: To αδιανόητο γκολ με τακουνάκι του Σαραβάκου στην ΑΕΚ!

Μια φάση, μια ιστορία: To αδιανόητο γκολ με τακουνάκι του Σαραβάκου στην ΑΕΚ!

bet365

Στο 18ο αφιέρωμα της στήλης το εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι του Δημήτρη Σαραβάκου πριν από 29 χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγαλύτεροι «καλλιτέχνες» της μπάλας.

Στο ξεκίνημα του Β΄ Γύρου της σεζόν 1991/92 ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια εύκολη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ (9/2/1992) του Μπάγεβιτς δίχως ωστόσο να ανακόψει τον δρόμο των «κιτρινόμαυρων» από την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 με τον Σαραβάκο να σκοράρει και τα δύο τέρματα σε διάστημα δύο λεπτών! Το δεύτερο γκολ του «Μικρού» ήταν «χάρμα ειδέσθαι» και παραπέμπει σε ενέργειες ποδοσφαιριστών της κλάσης των Ροναλντίνιο και Μέσι.

Ο Κώστας Φραντζέσκος απέφυγε με θεαματικό τρόπο τον Μανωλά από τα αριστερά και «σέρβιρε» την μπάλα για τον Σαραβάκο. Ο σπουδαίος άσος του «τριφυλλιού» σε μια σπάνια έμπνευση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Μήνου με τακουνάκι γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν κατακλύσει το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Σαραβάκος βρισκόταν εκείνη την χρονιά στο peak της καριέρας του σημειώνοντας συνολικά 24 γκολ.

Δείτε το «μαγικό» γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου...

 

Τελευταία Νέα