Τα «πετροδόλαρα» που απέρριψε ο Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τα «πετροδόλαρα» που απέρριψε ο Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό! (poll)

bet365

Το πρέσινγκ από τον περασμένο Γενάρη και μετά ήταν ασφυκτικό όμως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν ενέδωσε και το G-Weekend αναδεικνύει τις απίστευτες κρούσεις που είχε!!!

Ο έμπειρος στράικερ που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό δεχόταν πιέσεις και κρούσεις από το Κατάρ κυρίως (και από τη Γαλλία σε δεύτερο πλάνο) από τον Γενάρη και μετά. Ο γκολεαδόρ των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έχει 56 αγώνες με 30 γκολ και 8 ασίστ στον Ολυμπιακό, έχοντας δώσει τίτλους και σημαντικές ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Ας πάμε στα πιο... φρέσκα όμως. Αρχικά η «Dream Team», όπως αποκαλούν την ομάδα της Αλ Αράμπι κινήθηκε για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους. Ο Ολυμπιακός έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται κανένα θέμα πώλησης του παίκτη και ότι δεν το συζητούσε καν ενώ ο ίδιος ο Ελ Αραμπί από τον Γενάρη είχε στείλει τα... μηνύματά του ότι δεν ενδιαφερόταν να γυρίσει στο Κατάρ. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς δεν ήθελε να δώσει τον τοπ σκόρερ του και πόσω μάλλον με τα λεφτά που προσέφεραν από το Κατάρ στους Πειραιώτες.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Αλ Αραμπί. Υπήρξε και το πρέσινγκ της Κατάρ SC, αλλά και της πρώην ομάδας του Γαλλομαροκινού φορ, Ντουχάιλ, προκειμένου να επιστρέψει στο Κατάρ. Μάλιστα η μία εκ των δύο του είχε κάνει πρόταση για συμβόλαιο στα 4.5 εκατ. ευρώ! Κοινώς ο διεθνής φορ είχε κρούσεις για συμβόλαια 2 ή 3 ετών που το καθένα μπορούσε να του αποφέρει από 10 και πλέον εκατ. ευρώ μέχρι και 15!!! Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ωστόσο τα είχε αφήσει πίσω του όλα αυτά και έχει τους λόγους του που γύρισε πίσω στην Ευρώπη έχοντας το κορυφαίο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Φέτος ο Ελ Αραμπί έχει ήδη 5 συμμετοχές στον Ολυμπιακό με 3 γκολ. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll...

Loading...

 

Τελευταία Νέα