«Κατάρ SC και Ντουχάιλ θέλουν τον Ελ Αραμπί, από τον ίδιο εξαρτάται»

«Κατάρ SC και Ντουχάιλ θέλουν τον Ελ Αραμπί, από τον ίδιο εξαρτάται»

«Κατάρ SC και Ντουχάιλ θέλουν τον Ελ Αραμπί, από τον ίδιο εξαρτάται»

bet365

Ο Μοχάμεντ Γιάζαρ, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον από Κατάρ για τον Ελ Αραμπί μετέφερε στο gazzetta.gr το κλίμα που επικρατεί στο Εμιράτο για τον Μαροκινό φορ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει σκοράρει 30 γκολ σε 56 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει μεγάλη πέραση στο Κατάρ. Άλλωστε προτού μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με τα χρώματα της Ντουχάιλ καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ σκοραρίσματος, αφού σταμάτησε στα 90 γκολ σε 78 ματς.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Al Watan που εδρεύει στη Ντόχα, άναψε «φωτιές» με τις πληροφορίες που μετέφερε από το Εμιράτο περί πρέσινγκ της Κατάρ SC, αλλά και της πρώην ομάδας του Μαροκινού φορ, Ντουχάιλ, προκειμένου να επιστρέψει στο Κατάρ.

Τα αντανακλαστικά ωστόσο των «ερυθρολεύκων» λειτούργησαν άψογα καθιστώντας σαφές πως ο έμπειρος φορ δεν παραχωρείται.

Ο Γιάζαρ μετέφερε στο gazzetta.gr το κλίμα που επικρατεί στο Κατάρ για τον Γιουσέφ Ελ Αράμπι με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση με συμβόλαιο που φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ!

«Απ' όσο γνωρίζω δεν είναι μόνο η Κατάρ SC που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ελ Αραμπί, αλλά και η πρώην ομάδα του, η Ντουχάιλ. Αυτές οι δύο σύλλογοι επιθυμούν την επιστροφή του Ελ Αραμπί στο Κατάρ, όπου έχει καλό όνομα.

Δεν το θεωρώ απίθανο, αν και γνωρίζω πως η μεταγραφική περίοδος στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και θα ήταν δύσκολο να καλυφθεί το κενό του. Εξαρτάται από τον ίδιο τον Ελ Αραμπί εάν πραγματικά θέλει να επιστρέψει στο Κατάρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα