Μπορείς να βρεις τις 40 φιναλίστ σε τελικούς Champions League; (quiz)

Μπορείς να βρεις τις 40 φιναλίστ σε τελικούς Champions League; (quiz)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η 41η ομάδα που προκρίνεται σε τελικό Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Μπορείς να βρεις τις πρώτες 40 που το κατάφεραν;

Το φετινό Champions League ανήκει στα αουτσάιντερ. Σε ομάδες που ποτέ πριν δεν γεύτηκαν την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά, αλλά που δημιούργησαν το έδαφος για να το σηκώσει κάποια που δεν το σήκωσε ποτέ.

Ήδη από την κλήρωση των «8», το ένα από τα δύο μονοπάτια προς τον τελικό αφορούσε τέσσερις ομάδες χωρίς τίτλο στον θεσμό, Αταλάντα, Λειψία, Ατλέτικο Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, που με εξαίρεση τους Μαδριλένους δεν είχαν ξεπεράσει καν τον σκόπελο των προημιτελικών. Τελικά, η ομάδα του Τόμας Τούχελ αποδείχθηκε πιο έτοιμη, πιο ώριμη και πιο απειλητική από ποτέ και είναι εκείνη που καταφτάνει στον τελικό της Λισαβόνας, για να διεκδικήσει την είσοδό της στο πάνθεον των νικητριών ομάδων του Champions League. Ανεξαρτήτως αν θα το κατακτήσει, όμως, αποτελεί την 41η φιναλίστ σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και δίνει την κατάλληλη πάσα για να τεστάρεις τις γνώσεις, τη μνήμη και τις ικανότητές σου.

Σου δίνουμε οκτώ λεπτά, πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις τις 40 ομάδες που αγωνίστηκαν σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League πριν από την Παρί Σεν Ζερμέν; Το παρακάτω quiz είναι η ευκαιρία σου.

Για να είναι μια απάντηση σωστή, πρέπει να γράφεται ολόκληρο το όνομα της ομάδας με τόνο ή (αν έχει δύο λέξεις) απλά η δεύτερη λέξη από την οποία αναγνωρίζεται ευρέως (πχ. Πάλας για Κρίσταλ Πάλας, ή Σπαρτάκ για Σπαρτάκ Μόσχας), με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά.

Έφυγες για «αστεράτο» Quiz!

 

Τελευταία Νέα