Ολυμπιακός: Όλα για την πρόκριση στους ομίλους

Ολυμπιακός: Όλα για την πρόκριση στους ομίλους

Newsroom
Ολυμπιακός: Όλα για την πρόκριση στους ομίλους

bet365

Το τελευταίο βήμα που χρειάζεται για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League θέλει κόντρα στην Χεμπάρ στο Ρέντη (Τετάρτη 19:00), ο Ολυμπιακός.

Μπορεί να ηττήθηκαν στην Βουλγαρία με 3-1, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (19:00) την Χεμπάρ και με νίκη με 3-0 ή 3-1 θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League στο χρυσό σετ.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Έτοιμος για τον επαναληπτικό με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη» την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 (COSMOTE SPORT 9HD), είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου θα παλέψει για την ανατροπή στο δεύτερο ματς του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, στην προσπάθειά της να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να ανατρέψει την ήττα με 3-1 σετ στη Βουλγαρία, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει και το «χρυσό» σετ.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00.

Ζουπάνι: «Θα τα δώσουμε όλα για να χαμογελάσουμε στο τέλος»

Ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων», Νίκος Ζουπάνι ανέφερε για το μεγάλο παιχνίδι με την Χεμπάρ: «Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει το 100% για να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση. Ξεχνάμε τα δυο άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων και με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε εμείς, αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Κόντρα σε μεγαθήρια αν περάσει

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να προκριθεί κόντρα στην Χεμπάρ του Τοντόρ Αλεξίεφ, θα βρεθεί στον 1ο όμιλο. Έναν όμιλο με μεγάλες ομάδες του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την Γιαστρζέμπσκι από την Πολωνία, την Κνακ Ροζελάρε από το Βέλγιο και την Φριντρισχάφεν από την Γερμανία. Στους δύο από τους τρεις θα βρει παλιούς γνώριμους είτε ως παίκτες, είτε ως αντιπάλους. Στην ομάδα της Πολωνίας του μεγάλου Τονιουτί, αναπληρωματικός πασαδόρος είναι ο Τερβαπόρτι που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Ρέντη. Στην Φριντρισχάφεν θα βρει αν προκριθεί την Τετάρτη, τρεις γνωστούς. Αρχικά τον κεντρικό, Μάρκους Μπέμε που πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τον Ολυμπιακό, τον επίσης κεντρικό, Άντρι Άγκανιτς που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ακραίο Βόγιν Τσάτσιτς που έπαιξε στον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα