Γήπεδο Παναθηναϊκού: Υπεγράφη η απόφαση για το επιπλέον κονδύλι των 6,9 εκατ. ευρώ των χωματουργικών εργασίων

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Υπεγράφη η απόφαση για το επιπλέον κονδύλι των 6,9 εκατ. ευρώ των χωματουργικών εργασίων

Μακέτα γηπέδου στον Βοτανικό

bet365

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας πως υπογράφηκε η απόφαση για την ένταξη της δαπάνης για τις χωματουργικές εργασίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκό στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας ενημέρωσε με ανακοίνωσή του πως υπογράφηκε η απόφαση για την ένταξη της δαπάνης των 6.863.882 εκατ. ευρώ που αφορά τις απαραίτητες χωματουργικές εργασίες στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού - Ελαιώνα στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:

«Απόφαση για την ένταξη στο Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων 2021-2025 των απαραίτητων χωματουργικών εργασιών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού- Ελαιώνα, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

Η πράξη ένταξης αποτελεί συστατικό μέρος της πολεοδομικής και περιβαλλοντικής παρέμβασης της «Διπλής Ανάπλασης», που αφορά στις περιοχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και του Βοτανικού-Ελαιώνα, με τη μεταφορά του γηπέδου του Παναθηναϊκού από την πρώτη στη δεύτερη.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 6.863.882 ευρώ και αφορά στο ποσό που χρηματοδοτείται από το Ειδικό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων, το οποίο υπάγεται στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Ε.Π.Α.)».

grafeio

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα