Η εξήγηση πίσω από το «παγκόσμια αποκλειστικότητα» για τη νέα pre-match εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Η εξήγηση πίσω από το «παγκόσμια αποκλειστικότητα» για τη νέα pre-match εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Αράο και Λοντίγκιν

bet365

Η νέα φανέλα προθέρμανσης και ο λόγος που ακούστηκε την Κυριακή το «παγκόσμια αποκλειστικότητα» για την πώλησή της.

Όταν ο Παναθηναϊκός βγήκε για το καθιερωμένο του ζέσταμα την Κυριακή στην Λεωφόρο, πριν το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» παρατήρησαν πως οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ φορούσαν διαφορετικές, σε σχέση με τις συνηθισμένες, εμφανίσεις...

Μάλιστα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου υπήρξε και το σχετικό μήνυμα για την διάθεσή τους από την μπουτίκ της ομάδας, με την υποσημείωση πως αυτό γινόταν σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς προκάλεσε εντύπωση σε αρκετό κόσμο που το άκουσε... Ωστόσο η χρησιμοποίηση αυτής της έκφρασης μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς δεν είχε να κάνει καθαρά με την πώλησή της, αλλά με την τεχνολογία της.

Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό το κομμάτι, να επισημάνουμε πως σύμφωνα με το «footyheadlines», το οποίο ειδικεύεται στις εμφανίσεις των ομάδων και στα ποδοσφαιρικά παπούτσια, αυτή θα είναι η φανέλα που θα φοράει ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2024-25 για την προθέρμανσή του πριν τους αγώνες.

Η συγκεκριμένη λοιπόν είναι διπλής όψεος. Από τη μία έχει αυτό το ανοιχτό πράσινο με τα μπλε ζιγκ-ζαγκ και από την άλλη είναι όλη μπλε, με το τριφύλλι και το σήμα της Adidas στην ίδια απόχρωση του πράσινου.

Όπως αναφέρει λοιπόν το συγκεκριμένο site, ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα που χρησιμοποιεί αυτό το στιλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα