Ενίσχυση στο λίμπερο με Χανδρινό ο Παναθηναϊκός

Ενίσχυση στο λίμπερο με Χανδρινό ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Ο Άρης Χανδρινός

bet365

Σε μια σημαντική ενίσχυση για το παρόν αλλά και το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να συμφωνούν εν' όψει νέας χρονιάς με τον 22χρονο λίμπερο του Μίλωνα, Αριστείδη Χανδρινό.

Μπορεί η αγωνιστική χρονιά ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν οι τελικοί του πρωταθλήματος, αλλά και αυτοί του League Cup, ωστόσο οι ομάδες έχουν αρχίσει να κάνουν τις κινήσεις τους για την επόμενη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από αυτές, με τους «πράσινους» και φέτος να «μαγειρεύουν» πριν πεινάσουν. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της πίσω ζώνης. Το τριφύλλι» από την στιγμή που ο Δημήτρης Ζήσης έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στις σπουδές του, θέλει κάποιον που να μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτή την νευραλγική θέση.

Ο εκλεκτός είναι ένας από τους καλύτερους λίμπερο στο πρωτάθλημά μας τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Αριστείδη Χανδρινό. Έτσι μετά τον Καναδό πασαδόρο που διαβάσατε στο Gazzetta έρχεται και αυτή η εξέλιξη και έτσι οι μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται. Ο 22χρονος βολεϊμπολίστας του Μίλωνα που και φέτος είχε μια εξαιρετική χρονιά συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης αυτή την ονειρική πορεία εντός και εκτός συνόρων, συμφώνησε με το «τριφύλλι» και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μια εξαιρετική κίνηση, καθώς οι «πράσινοι» παίρνουν έναν νεαρό αθλητή που ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια τόσο δύσκολη θέση.

Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 20/11/2002 στην Καλαμάτα, πόλη στην οποία ξεκίνησε και την καριέρα του. Στην Καλαμάτα 80 αγωνίστηκε μέχρι και το 2020, χρονιά που ανέβηκε στην Αθήνα παίζοντας για λογαριασμό του Μίλωνα. Από πολύ μικρός πήρε τις ευκαιρίες και τις αξιοποίησε στο έπακρο παίζοντας από τα 20 του βασικός λίμπερο στην Volley League, με τις εμφανίσεις του να τον φτάνουν μέχρι και την Εθνική ομάδα με την οποία αγωνίστηκε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο μεγαλύτερος για έναν χρόνο αδερφός του Σπύρος, αγωνίζεται ως ακραίος στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα