Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με Καναδό πασαδόρο οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Ενίσχυση με Καναδό πασαδόρο οι «πράσινοι»

Φώτης Καρακούσης
Ο Μαξ Έλγκερτ

bet365

Σε Καναδικά χέρια θα είναι τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να συμφωνούν με τον 26χρονος πασαδόρο της Λούνεμπουργκ, Μαξ Έλγκερτ.

Τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του βασικού πασαδόρου έχει βρει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» όπως και φέτος να κοιτάζουν την αγορά του Καναδά. Για την ακρίβεια φέτος το «τριφύλλι» είχε συμφωνήσει με τον Καναδό Επ, ο οποίος ωστόσο στα 25 του λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας αποφάσισε να σταματήσει το βόλεϊ και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου απέκτησε τον Ιερεθουέλο που έκανε δίδυμο μαζί με τον Κασαμπαλή.

Για τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός όπως αναφέραμε συνεχίζει να επιμένει καναδικά καθώς συμφώνησε με τον 26χρονο και ύψους 1.94 πασαδόρο της Λούνεμπουργκ, Μαξ Έλγκερτ. Ο Έλγκερτ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μίλωνα, ενώ ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην εξαιρετική πορεία των Γερμανών που έφτασαν ως τον τελικό του CEV Cup.

Ο Έλγκερτ άφησε την πατρί0δα του για πρώτη φορά το 2022-23 για να πάει στην Πολωνία και την BKS Visła Bydgoszcz, ενώ φέτος μετακόμισε στην Γερμανία και την Λούνεμπουργκ. Με την Λούνεμπουργκ αγωνίστηκε στο Champions League και συγκεκριμένα τον 4ο όμιλο όπου και τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τις Γιαστρζέμπσκι (1η) και Λας Πάλμας.

Με την 3η θέση έπαιξε στα Play Off του CEV Cup όπου αρχικά προκρίθηκε σε βάρος του Μίλωνα και στην συνέχεια πέρασε και το εμπόδιο της Αρκάς παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό όπου έχασε το τρόπαιο από την Ρεζόβια. Ο νέος πασαδόρος του Παναθηναϊκού συνεχίζει μια παράδοση εξαιρετικών παικτών που βγάζει ο Καναδάς στη θέση αυτή. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια εκτός του Επ που όπως αναφέραμε σταμάτησε το άθλημα πριν έρθει στην χώρα μας και τον Παναθηναϊκό, έχουν παίξει στην Ελλάδα οι Ουόλς (ΠΑΟΚ), Χερ (Μίλωνας) και Μπλανκενάου (ΠΑΟΚ).

@Photo credits: CEC.eu
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα