Μιλενκόσκι: «Μείναμε ψύχραιμοι και είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, είναι dream team ο Ολυμπιακός» (vid)

Newsroom
Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι

bet365

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στην Πυλαία στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που είχε το «Παλατάκι».

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 σετ τον Ολυμπιακό στην Πυλαία και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Volley League σε 1-1. O προπονητής των Θεσσαλονικιών, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που είχε το «Παλατάκι», στην συγκέντρωση των παικτών του και χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως... dream team.

«Μείναμε ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, όταν χάνεις διαφορά επτά πόντων στο σετ είναι δύσκολα. Ο Ιντάλγκο σέρβιρε υπέροχα, πώς να τον σταματήσεις; Mείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη.

Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του, είναι μία dream team που παίζει καταπληκτικά. Διασφαλίσαμε σήμερα ότι θα παίξουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι σε τρομερή ατμόσφαιρα, ο κόσμος βοήθησε πολύ σήμερα, τον ευχαριστούμε και τους δώσαμε χαρά», ανέφερε ο 61χρονος κόουτς από τη Βόρεια Μακεδονία.

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα