Ανδρεόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δεν είχαμε ανάσες ούτε για να πανηγυρίσουμε»

Newsroom
Ανδρεόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δεν είχαμε ανάσες ούτε για να πανηγυρίσουμε»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ έκανε λόγο για την πιο δύσκολη επικράτηση από τις πέντε τελευταίες επί του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στην κόπωση των παικτών του.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-1 σετ και νίκησε τους Θεσσαλονικείς για πέμπτη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς τόνισε πως ήταν η πιο δύσκολη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και στάθηκε στην κόπωση των παικτών του.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού:

«Η πιο δύσκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ήταν η πιο πολύτιμη, γιατί όλες οι προηγούμενες έδωσαν κάτι, δηλαδή μία πρόκριση και έναν τίτλο. Σίγουρα, σήμερα, εάν έπαιρνε τη νίκη θα είχε μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ όσον αφορά την κατάταξη του πρωταθλήματος ενόψει play-offs.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, γιατί με τόσα τέτοια παιχνίδια έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Πλέον δεν κοιτάω βαθμολογίες, κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και προσπαθώ να δημιουργήσω μία κατάσταση στην ομάδα μου, η οποία θα της επιτρέψει να μπει δυνατά στο παιχνίδι.

Μετά το δεύτερο - τρίτο σετ δεν είχαμε ανάσες ούτε για να πανηγυρίσουμε».

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα