Volley League: Το ντέρμπι «αιωνίων» κλέβει την παράσταση στην 6η αγωνιστική

Newsroom
Volley League: Το ντέρμπι «αιωνίων» κλέβει την παράσταση στην 6η αγωνιστική

bet365

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στον Άγιο Θωμά, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στην 6η αγωνιστική της Volley League.

Το σούπερ ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και του πρωτοπόρου και μόνου αήττητου Ολυμπιακού στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά το Σάββατο (26/11, 21:30, Live Streaming PAO T.V.) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Οι «πράσινοι», για πρώτη φορά θα δώσουν ένα ντέρμπι με την παρουσία οπαδών τους στον Άγιο Θωμά, καθώς εξ αιτίας της τιμωρίας τους έπαιξαν κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Φοίνικα.

Μετά την ήττα με 3-0 από το Μίλωνα και τον χαμένο βαθμό στην Ορεστιάδα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και και να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο οποίος ήδη έχει οικοδομήσει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της αναμέτρησης των δύο εκρηκτικών Κουβανών των δύο αιωνίων, του Ερνάντεζ του Παναθηναϊκού και του Ιντάλγκο του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μετράει σερί νικών 5-0.

O λίμπερο του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας με τη δική του σημασία εκτός των τριών βαθμών. Πιστεύω ότι η αναμέτρηση θα κριθεί σημαντικά από το σέρβις των δύο ομάδων. Σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι και πιστεύω πως μαζί με την δύναμη των φιλάθλων μας θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για το γόητρο φυσικά αλλά και για να αποκτήσει τεράστια βαθμολογικό πλεονέκτημα για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται πιο δυνατοί από πέρυσι και επί πλέον θέλουν να σπάσουν το σερί των 5 συνεχόμενων νικών του Παναθηναϊκού. Η πειραϊκλη ομάδα έχει 14 βαθμούς σε πέντε αγώνες, με μοναδική απώλεια τον βαθμό που άφησε στην Ορεστιάδα.

O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Δεν θέλω να κρύψω τις φιλοδοξίες μας, πάμε για τη νίκη. Ωστόσο, ξέρουμε ότι αυτός ο αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός για τον αντίπαλο, γιατί είναι πίσω στη βαθμολογία. Οπότε, ως συνήθως, περιμένω έναν πολύ δύσκολο αγώνα, για τον οποίο θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, με τον Παναθηναϊκό. Ένα ντέρμπι, που θα δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στον νικητή. Ξέρουμε τι σημασία αυτού του αγώνα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το δείξουμε σε άλλη μία αγωνιστική».

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 73 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 45-28.

To πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Ζηρινείου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Πρέντζας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 21.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βασδέκης, Λούμσι, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, 21.30: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής αγώνα: Γεωργουλέας, Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος, Διαιτητής challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Κατερλή, Τόλιος, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο, 17.30: Ο.Φ.Η. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Ξυδάκης, Μανωλάκης, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Καλυβιών, 19.00: Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βένος, Χανός, Γραμματεία: Συρομάχου.

Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)

1.Ολυμπιακός 14
2.ΠΑΟΚ 12
3.Κηφισιά 10
4.Παναθηναϊκός 10
5.Μίλων 10
6.Φοίνικας Σύρου 8
7.ΟΦΗ 3
8.Πήγασος Πολίχνης 3
9.Άθλος Ορεστιάδας 3
10.Αριστοτέλης Σκύδρας 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα