Και τυπικά στην Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

Και τυπικά στην Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

Και τυπικά στην Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

bet365

Στο ιταλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος με την Ταράντο να ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ακραίου. Μια μεταγραφή που γνωστοποίησε και ο Παναθηναϊκός.

Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ιταλικό, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος. Ο 21χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Ταράντο, ομάδα της Serie A, η οποία και σχετική της ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Έλληνας ακραίος Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος, γεννημένος το 2001 στην Αθήνα με ύψος 192 εκ., εντάχθηκε επίσημα στην Ταράντο, προερχόμενος από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μόλις κατέκτησε το League Cup, με προπονητή τον πατέρα του Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ανατρέποντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επί του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 3-0.
Ο Ανδρεόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού κατακτώντας τα 3 τελευταία χρόνια 2 πρωταθλήματα και 2 League Cup, ενώ έκανε ντεμπούτο στην Εθνική στο Ευρωπαϊκό του 2021.

«Όνειρό μου να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα»

Ο Ανδρεόπουλος είναι ένα πλήρης παίκτης με μεγάλες ικανότητες και μεγάλο κίνητρο όπως αναφέρει και στις δηλώσεις του: «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος με αυτή την ευκαιρία. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να παίξω σε μια ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο πρωταθλήματος στον κόσμο, το ιταλικό. Είναι τιμή μου που μπορώ να παίξω σε μια αξιόπιστη ομάδα στην Α1 όπου έχουν παίξει και πολλοί θρύλοι του ιταλικού βόλεϊ. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου είναι να αξιοποιήσω στο έπακρο κάθε στιγμή της σεζόν. Περιμένω να μπορέσω να αναπτυχθώ εντός και εκτός γηπέδου και να αποκτήσω μεγάλη εμπειρία. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της και να καταφέρει να κερδίσει όσο γίνεται καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Από παιδί, πάντα κοίταζα το ιταλικό πρωτάθλημα και το όνειρό μου ήταν να μπορέσω να παίξω εκεί μια μέρα. Παρακολούθησα και τους αγώνες της Ταράντο που πρόσφατα ανέβηκε στη Serie A. Πέρυσι με εξέπληξε πολύ η απόδοση της ομάδας και είδα τις πιο σημαντικές εκτός έδρας νίκες της στην Πάντοβα και εκείνη επί της Μόντενα εντός έδρας και άξιζε την παραμονή της. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν και για αυτό θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να μπορέσω να ζήσω αυτές τις πολύ σημαντικές στιγμές ως πρωταγωνιστής. Πιστεύω στη δουλειά του κυρίου Ντι Πίντο και δέχτηκα με χαρά την πρόταση γιατί πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παίξω, να γίνω καλύτερος και να αποδείξω την αξία μου».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση για την μεταγραφή του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου στην Ταράντο εξέδωσε και ο Παναθηναϊκός αναφέροντας τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού» τη σεζόν 2022-23 καθώς «μετακομίζει» στην Ιταλική Πρίσμα Τάραντο.

Χαράλαμπε σε ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή προσφορά σου στο Σύλλογο και για όλες τις στιγμές υπερηφάνειας! Πρόκειται για έναν αθλητή που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο και αποτέλεσε έναν από τους θεμέλιους λίθους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Καλή επιτυχία Χαράλαμπε!

Δεν είναι αντίο… είναι εις το επανιδείν!».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα