Στην Ιταλία και την Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

Στην Ιταλία και την Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

Στην Ιταλία και την Ταράντο ο Χ. Ανδρεόπουλος

bet365

Στο σπουδαίο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ταράντο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Παίζοντας στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 5 χρόνια, θα έλεγε κανείς πως ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος άνετα θα φτάνει και θα ξεπερνάει τα 25. Ο διεθνής ακραίος όμως είναι μόλις 21 και ήδη βρίσκεται μια αγωνιστική ζωή στο «τριφύλλι». Για την ακρίβεια βρισκόταν, καθώς μετά από μια εξαετία όπου έζησε πολλά, έζησε τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές, αλλά και την κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων στα τελευταία 3 χρόνια, ο νεαρός ακραίος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του.

Και θα τα ανοίξει για ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Ταράντο, ομάδα που τερμάτισε στην 10η θέση της Serie A και σκοπεύει τη νέα χρονιά να κάνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε κινήθηκε για την απόκτηση του Ανδρεόπουλου, ενός παίκτη που αν και μόλις 21 μπορεί να κάνει την διαφορά, όπως άλλωστε την έκανε και στο φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Και ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για ένα ακόμα μεγαλύτερο πρωτάθλημα και αφού ήρθε πρόταση από ομάδα του μεγαλύτερου, δύσκολα θα μπορούσε να πει όχι. Φυσικά για τον Ανδρεόπουλο οι πόρτες του «τριφυλλιού» δεν είναι απλά ανοικτές, αλλά ορθάνοικτες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα