League Cup: Ο Πρωτοψάλτης πολυτιμότερος της διοργάνωσης

League Cup: Ο Πρωτοψάλτης πολυτιμότερος της διοργάνωσης

bet365

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του League Cup, ο οποίος αφιέρωσε στους συμπαίκτες του αυτή την διάκριση.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε και για τον Παναθηναϊκό και για τον Θανάση Πρωτοψάλτη η φετινή χρονιά. Οι «πράσινοι» μετά το πρωτάθλημα κατέκτησαν και το League Cup επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟΚ στον 2ο τελικό. Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης στον τελευταίο του αγώνα με το «τριφύλλι», καθώς τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο Βέλγιο με τη Νόλικο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε: «Τα λόγια είναι περιττά για αυτά που πέρασε η ομάδα μας την φετινή χρόνια. Καταφέραμε και φέραμε χαρά στον κόσμο μας με δύο τίτλους και όλες αυτές οι εικόνες είναι που μένουν στο τέλος. Το καλό αποτέλεσμα σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τυχαίο. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και όχι ενός ανθρώπου. Απλά ο τίτλος του MVP είναι μία τιμητική διάκριση. Την διάκριση του MVP θέλω να την αφιερώσω στους συμπαίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές που ζήσαμε εφέτος στην ομάδα του Παναθηναϊκού».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα