Στο Βέλγιο και την Μασέικ ο Πρωτοψάλτης

Στο Βέλγιο και την Μασέικ ο Πρωτοψάλτης

Στο Βέλγιο και την Μασέικ ο Πρωτοψάλτης

bet365

Στο Βέλγιο και τη Νόλικο Μασέικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, με τον έμπειρο ακραίο παρά τις προσπάθειες των «πράσινων» να τον κρατήσουν, προτιμά το εξωτερικό όπου και έχει πετύχει σημαντικά πράγματα, ειδικά σε Γερμανία.

Έχοντας καταφέρει να κάνει μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό και κυρίως στην Γερμανία και την Φριντρισχάφεν, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τα τελευταία δύο χρόνια επέστρεψε στην χώρα μας. Αρχικά για τον Φοίνικα Σύρου με τον οποίο κατέκτησε και το περσινό League Cup και φέτος για τον Παναθηναϊκό όπου και πήρε πρωτάθλημα και League Cup (στο τελευταίο ήταν και MVP).

Ο 29χρονος ακραίος κατά πολλούς ήταν και ο MVP του πρωταθλήματος συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου από τους «πράσινους», που όπως ήταν λογικό ήθελαν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Κάτι απολύτως λογικό γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που πραγματικά έκανε την διαφορά και ο οποίος είχε πολλές προτάσεις από το εξωτερικό, ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα μιλούσε με τον Παναθηναϊκό και πως ότι γινόταν θα γινόταν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι συζητήσεις με τους «πράσινους» ήταν σε εξαιρετικό κλίμα, καθώς από το «τριφύλλι» του ξεκαθάρισαν πως η πόρτα της ομάδας θα είναι για πάντα ανοικτή για τον Πρωτοψάλτη, με τον ίδιο να προτιμά το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Βέλγιο. Η επόμενη ομάδα του 29χρονου διεθνή ακραίου θα είναι η Γκρίνγιαρντ (σ.σ πρώην Νόλικο) Μασέικ. Μια ομάδα με συνεχή παρουσία σε Champions League και κατακτήσει τροπαίων σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό του Βελγίου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα