Ανδρεόπουλος: «Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ»

Ανδρεόπουλος: «Όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ»

bet365

«Περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ για μία μεγάλη γιορτή» είπε ο τεχνικός του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τον επαναληπτικό τελικό του League Cup με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ>

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο τελικό του League Cup, όμως τα δύο σετ διαμορφώνουν διαφορετικά δεδομένα εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (13/5).

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του βόλεϊ να βρεθούν στη «μεγάλη γιορτή για το βόλεϊ».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν ένα ακόμα σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα και δε μας βγήκε το φινάλε του 1ου σετ. Δεν είχαμε τα στοιχεία που συνήθως μας διακρίνουν, όπως το μπλοκ - άμυνα. Ωστόσο βρήκαμε τρόπο και μπήκαμε στο ματς με το σερβίς. Στο ξεκίνημα του 5ου σετ κάναμε μαζεμένα λάθη σε υποδοχή και επίθεση και μας άφησε πίσω στο σκορ. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Ηταν ένας τελικός μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Στον Παναθηναϊκό δεν παραβλέπουμε την προσπάθεια των αντιπάλων μας. Ίσα ίσα την αναγνωρίζουμε και την σεβόμαστε. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είναι οι καλύτερες ομάδες της σεζόν.

Επομένως οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι μοιρασμένες. Όλα είναι ανοικτά. Αυτή την περίοδο είναι αδύνατο να μην υπάρχει κούραση, αλλά είδαμε πόσο πολύ το θέλουν οι αθλητές και των δύο ομάδων. Δίνω και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια. Ολα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ για μία μεγάλη γιορτή».


Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Σάσο Στάλεκαρ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν ωραίο βόλεϊ. Κάναμε κάποια λάθη σε εύκολες μπάλες και αυτό έκανε τη διαφορά. Όλα είναι ανοιχτά, πρέπει να επανέλθουμε και να πιέσουμε τους εαυτούς μας για το τελευταίο ματς της σεζόν όπου κρίνεται ο τίτλος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα