Έκτακτο ΔΣ και όλα ανοικτά στην Volley League

Newsroom
Έκτακτο ΔΣ και όλα ανοικτά στην Volley League

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε στις ομάδες πως αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν λεφτά από το στοίχημα και αύριο Τετάρτη θα υπάρξει έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Μόνο λευκός καπνός δεν βγήκε από την συνάντηση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με τους εκπροσώπους των Super League, Basket League και Volley League, αναφορικά με τα περίφημα λεφτά του στοιχήματος. Η Πολιτεία μέσω του Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα είχε ξεκαθαρίσει πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να δώσει άλλα χρήματα από όσα έδωσε και πήγαν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τον Αυγενάκη να τους τονίζει πως κάποια στιγμή αυτό θα γίνει.

Για το θέμα αυτό ο Παντελής Ταρνατώρος μιλώντας μετά την συνάντηση ανέφερε τα εξής: «Έγινε και μία συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο. Για εμάς τα θετικά που βγήκαν ήταν πως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τη χρηματοδότηση από τη φορολογία του στοιχήματος και μας εξήγησαν τα δεδομένα. Μας έδωσαν ένα χρονοδιάγραμμα 2-3 μηνών για να μπορέσουν οι ομάδες και οι Λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους και να δουν το μέλλον τους. Επιτέλους έρχονται χρήματα που έπρεπε στον αθλητισμό. Πραγματικά τον ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αυγενάκη».

Ωστόσο ενώ τα λόγια φαίνονται να βγάζουν μια αισιοδοξία, αύριο Τετάρτη θα υπάρξει έκτακτο ΔΣ της Λίγκας όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Η λογική λέει πως ναι μεν θα υπάρξει γκρίνια, καθώς ουσιαστικά κανείς δεν είναι σίγουρος για το πότε θα μπουν στα ταμεία των ομάδων χρήματα (σε 2 με 3 μήνες θα πάρουν απαντήσεις, όχι λεφτά), αλλά θα αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος. Από την άλλη επειδή πολλά έχουμε δει με την ΕΣΑΠ όλα αυτά τα χρόνια και με δεδομένο το ότι σε ομάδες είναι έντονο το οικονομικό πρόβλημα, όντως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα