Δεν υπάρχουν επιπλέον χρήματα από το στοίχημα για ΚΑΕ και ΠΑΕ

Newsroom
Δεν υπάρχουν επιπλέον χρήματα από το στοίχημα για ΚΑΕ και ΠΑΕ

bet365

Λεφτά τέλος, επί του παρόντος, για ΚΑΕ και ΠΑΕ, όπως τονίζουν πηγές Υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με τη χρηματοδότηση από τη φορολογία του στοιχήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενημέρωσε σε τηλεδιάσκεψη τις ΚΑΕ ότι δεν θα τους καταβληθούν, άμεσα, άλλα χρήματα από το ποσό που προκύπτει από τη φορολογία, στο στοίχημα. Από πηγές του Υπουργείου σημειώνεται πως, από την πλευρά του Οικονομικών πιστώθηκαν 60 εκατομμύρια ως προκαταβολή από την φορολογία και ότι ο τρόπος διάθεσης είναι στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Λευτέρη Αυγενάκη. Από το καταβληθέν ποσό χρηματοδοτήθηκαν αρχικά οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ (με τις ποδοσφαιρικές εταιρίες να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος) ενώ στη συνέχεια 31 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν από την ΓΓΑ στα ερασιτεχνικά σωματεία, όλης της χώρας.

Με βάση την ίδια πληροφόρηση, σε αυτή τη φάση, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης. Το θέμα θα εξεταστεί εκ νέου στην επόμενη εκκαθάριση που θα γίνει τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, οπότε και θα φανεί αν μπορεί να προκύψει κάποιο επιπλέον ποσό κυρίως για τις ανάγκες των ΚΑΕ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα