Καλμαζίδης: «Μετά το 2ο σετ δεν δώσαμε περιθώριο αντίδρασης στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Καλμαζίδης: «Μετά το 2ο σετ δεν δώσαμε περιθώριο αντίδρασης στον Ολυμπιακό»

bet365

Στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του μετά το 2ο σετ και την ισοφάριση του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 3-1, για την 11η αγωνιστική της Volley League και μέχρι να γίνει ο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα, βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός του Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Είναι πολύ καλή νίκη. Την ζήσαμε έντονα. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Το έδειξε και το σκορ του πρώτου σετ. Δυστυχώς στο δεύτερο σετ χάσαμε την ενέργειά μας και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Βρήκαμε όμως δύναμη στα επόμενα και δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Είμαι πολύ χαρούμενος, εκτός του βαθμολογικού παράγοντα, κυρίως για τον ψυχολογικό. Οι τέσσερις ομάδες είμαστε κοντά. Ειδικότερα οι τρεις, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και όχι. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά και καλά. Αν μας φτάσει αυτό μέχρι το τέλος θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι».


Ο Άρτουρ Ούντρις με 26 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Ο Λευκορώσος διαγώνιος του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος. Παρουσιαστήκαμε χωρίς ενέργεια στο δεύτερο σετ. Εγώ ένιωθα τέλεια, αλλά η ομάδα ήταν λίγο κουρασμένη μετά το πρώτο σετ. Βρήκαμε την ενέργειά μας και επιστρέψαμε. Είχαμε συνοχή και καλό ρυθμό. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό. Είναι δύσκολο να πούμε πως είναι παιχνίδι κλειδί λόγω του σετ-απ της διοργάνωσης. Είναι ένας αγώνας που μπορούμε να πάρουμε τρεις βαθμούς και να στερήσουμε τρεις βαθμούς από την ομάδα που μας απειλεί. Ένας αγώνας έξι βαθμών».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα