Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η Ανάε

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η Ανάε

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η Ανάε

bet365

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta με την μεταγραφή της Αμερικανίδας Αντόρα Ανάε, να ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την μεταγραφή της Αντόρα Ανάε.

Οι «πράσινοι» έκαναν γνωστό πως η 26χρονη Αμερικανίδα θα αγωνιστεί με την ομάδα την σεζόν που έρχεται, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta για την μεταγραφή της.

Η Ανάε, ύψους 1,85μ., αγωνίζεται ως ακραία και έχει σημαντικές διακρίσεις τόσο με την Εθνική της ομάδα, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Προμετέι, ενώ έχει περάσει επίσης με επιτυχία από Τουρκία και Πουέρτο Ρίκο, έχοντας παραστάσεις και εμπειρίες από δυνατά πρωταθλήματα. Επίσης, η γεννημένη στην Χαβάη Ανάε έπαιξε και με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2018, όπου και πανηγύρισε το χρυσό.

Η Ανάε στην Ασία κέρδισε τον τίτλο της κορυφαίας σκόρερ σε μία ποιοτική λίγκα με σπουδαίες αθλήτριες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι σε έναν Σύλλογο με κύρος, παράδοση και πάθος. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε κορυφαίο επίπεδο, να γνωρίσω το staff και τις συμπαίκτριές μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Πάμε Παναθηναϊκέ!» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις.

Το βιογραφικό της:

2014-2018 Utah University (Η.Π.Α)
2018-2020 Hwaseong IBK Altos (Νότια Κορέα)
2020-2021 Bolu Bld. (Τουρκία)
2021-2022 Criollas de Caguas (Πουέρτο Ρίκο)
2021-2022 SC Prometey (Ουκρανία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα