Κούμπουρα στο Gazzetta: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, ο Ολυμπιακός φέτος έχει ανέβει επίπεδο»

Κούμπουρα στο Gazzetta: «Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, ο Ολυμπιακός φέτος έχει ανέβει επίπεδο»

Φώτης Καρακούσης
Η Μίλιτσα Κούμπουρα

bet365

Η Μίλιτσα Κούμπουρα μιλάει στο Gazzetta για την κατάκτηση Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκες» έχουν ανέβει επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Λουτράκι ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Final-4 και με δύο εμφατικές εμφανίσεις επιβεβαίωσε τα προγνωστικά παίρνοντας την κούπα. Μια κούπα που πήρε μετά το 3-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό. Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό, εκτός της Μλεΐνκοβα που αναδείχθηκε και πολυτιμότερη παίκτρια (μιλώντας στο Gazzetta για την κούπα και τις εμφανίσεις της στο Λουτράκι) και στην Μίλιτσα Κούμπουρα.

Η Σέρβα που πριν λίγες ημέρες έγινε Ελληνίδα καθώς έχει παντρευτεί Έλληνα, μίλησε στο Gazzetta για την κατάκτηση του Κυπέλλου τονίζοντας πως είναι περήφανη για την ομάδα της, ενώ επισήμανε πως οι ερυθρόλευκες» έχουν ανέβει επίπεδο φέτος.

Αρχικά η 28χρονη ανέφερε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Δουλέψαμε γι' αυτό πολύ σκληρά. Σήμερα, δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά κουρασμένες και ψυχολογικά εξουθενωμένες από το πολύ ανταγωνιστικό ματς την Παρασκευή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου».

Για την συνέχεια της χρονιάς και το πρωτάθλημα όπου ακολουθούν τα play off: «Σήμερα κατακτήσαμε έναν στόχο που είχαμε βάλει στην αρχή της σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι επίσης πολύ σημαντικό. Για να φτάσουμε την κατάκτηση κι εκεί θα χρειαστεί να παραμείνουμε focus στην προπόνηση και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το εάν η απόδοση του Ολυμπιακού στο Final 4 έστειλε ένα μήνυμα προς τις άλλες ομάδες ενόψει πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως φέτος ο Ολυμπιακός ανέβασε το επίπεδο του στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει ισχυρό σερί νικών, γεγονός που δίνει ένα μήνυμα στις άλλες ομάδες. Μία ομάδα για να κερδίσει τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνει λίγα λάθη και δουλέψει πολύ σκληρά. Αυτό είναι πολύ καλό και για το ελληνικό βόλεϊ, το γεγονός ότι το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο».

Για τον τελευταίο πόντο που πέτυχε και αν ένιωθε πιο... βαρύ το χέρι της: «Η αλήθεια είναι πως δεν το κατάλαβα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολλά την ώρα του ματς. Πάντα όμως σε κάθε πόντο λέω "τώρα ή ποτέ"».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα