Μλεΐνκοβα στο Gazzetta: «Ξεχωριστό συναίσθημα, ήμασταν το φαβορί και το δείξαμε»

Φώτης Καρακούσης
Η Μλεΐνκοβα

bet365

Η πολυτιμότερη παίκτρια του Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, Μικαέλα Μλεΐνκοβα μιλάει στο Gazzetta κάνοντας λόγο για ξεχωριστό συναίσθημα αναφερόμενη στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ στέκεται και στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν από πριν φαβορί και το απέδειξε.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχώντας απόλυτα στο κλειστό του Λουτρακίου τόσο την Παρασκευή στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, όσο και την Κυριακή στον τελικό με την ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο που ήταν και το 10ο στην ιστορία του. Στο Final-4 που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, η παίκτρια που έκλεψε την παράσταση κατακτώντας και τον τίτλο της MVP, ήταν η Μικαέλα Μλεΐνκοβα.

Η Τσέχα ακραία ήταν εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια έχοντας απέναντι στις «πράσινες» 20 πόντους και απέναντι στις «κιτρινόμαυρες» 18. Νούμερα που δεν γινόταν να μην την βγάλουν πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης. Η MVP του Final-4 μίλησε στο Gazzetta κάνοντας λόγο για ξεχωριστό συναίσθημα, ενώ αναφορικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου επισήμανε πως η ομάδα της ήταν το φαβορί και το έδειξε.

Αρχικά η Μλεΐνκοβα μιλώντας για τα συναισθήματα της μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανέφερε τα εξής: «Νιώθω εκπληκτικά! Αυτό το συναίσθημα είναι κάτι ξεχωριστό, καθώς κάποιες παίκτριες μπορεί να μην το νιώσουν στην καριέρα τους. Θέλω να το απολαύσω όσο το δυνατό γίνεται και να κρατήσω αυτό το συναίσθημα στα βαθύ της καρδιάς μου, να μου θυμίζει πως παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για τον τελικό και που κρίθηκε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Το... κλειδί ήταν το τρίτο σετ εκεί που καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και εν τέλει νικήσαμε το ματς που μας έδωσε το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP του τελικού: «Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για μένα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα που με βοήθησε για να έρθει αυτό το βραβείο».

Για το εάν το Κύπελλο είναι μία καλή... αρχή για την συνέχεια της σεζόν και του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας δίνει μεγάλη ψυχολογία αυτή η κατάκτηση. Ήμασταν το φαβορί και το αποδείξαμε στα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι μία διαφορετική διοργάνωση με πολλούς αγώνες και θα χρειαστεί να κερδίσουμε τρία ματς για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα