Πέννυ Ρόγκα: «Ο κόσμος μας είναι ο έβδομος παίκτης μας, μας ζηλεύουν γι' αυτό»

Δημήτρης Ντζάνης
Η Πέννυ Ρόγκα

bet365

Τι δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα μετά τη νίκη επί του Πανιώνιου στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών.

Το «τριφύλλι» στον πρώτο ιστορικό ελληνικό ημιτελικό απέναντι στον Πανιώνιο, επικράτησε με 3-1 σετ και στον επαναληπτικό την Τετάρτη (25/2) χρειάζεται μίνιμουμ δύο σετ προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον 3ο ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία του τμήματος.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτριες του Παναθηναϊκού γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας και στην παρουσία του στάθηκε η αρχηγός του Παναθηναϊκού Πέννυ Ρόγκα, λέγοντας: «Κάθε αθλητής θέλει να το ζει. Θεωρώ ότι άλλες ομάδες μας ζηλεύουν για αυτό, είναι κυριολεκτικά ο έβδομος παίκτης μας, γεμίζουν το γήπεδο και δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Πότε και πού θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός
Παναθηναϊκός

Παράλληλα, η λίμπερο του Παναθηναϊκού μιλώντας για τον αγώνα και για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Πανιώνιο, δήλωσε: «Είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν είναι και τίποτα. Παίζοντας την επόμενη Τετάρτη στο "Βαρίκας" θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ένα. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, θα πάει να τα παίξει όλα για όλα. Και για εμάς είναι do or die και θα πρέπει να προσπαθήσουμε».

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Βλάχος
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα