Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Newsroom
Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες, ευχαριστούμε τον κόσμο»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου μιλώντας μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της Οστράβα έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 11 χρόνια και παρά την ήττα στην Τσεχία από την Οστράβα με 3-2, κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Challenge Cup επικρατώντας στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Απόστολος Οικονόμου ανέφερε τα εξής: «Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στο προπονητικό τιμ. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που μας έδωσε φτερά. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να προσαρμοστούμε και σε αυτή την συνθήκη γιατί μην ξεχνάμε ότι με την πανδημία πέρασαν δύο χρόνια χωρίς θεατές στα γήπεδα. Σήμερα επιβληθήκαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με την ώθηση και του κόσμου. Για εμάς ήταν τελικός, θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Σήμερα πανηγυρίζουμε, όμως από αύριο το ξεχνάμε γιατί και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαιτήσεις. Σήμερα λειτούργησε το σερβίς, μπλοκ-άμυνα και κάναμε τρία καλά σετ».

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα