Τένις: Εκτός ημιτελικών στο Στρασβούργο η Μπαντόσα

Newsroom
paula_badosa_madrid25_forehand
Εκτός ημιτελικών του τουρνουά στο Στρασβούργο έμεινε η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-4 από την Λουντμίλα Σαμσόνοβα στα προημιτελικά της διοργάνωσης στη γαλλική πόλη.

«Στοπ» στην Πάουλα Μπαντόσα έβαλε η Λουντμίλα Σαμσόνοβα, η οποία στην προημιτελική φάση του τουρνουά στο Στρασβούργο, επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού θεσμού.

Η Νο.19 του κόσμου σε ένα γεμάτο ματς με αρκετά breaks (9) κατάφερε να κάμψει το... εμπόδιο της Ισπανίδας τενίστριας εντός δύο ωρών και 22 λεπτών. Η 26χρονη εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Μπαντόσα σε κάποια κρίσιμα σημεία των σετ, για να πραγματοποιήσει την ανατροπή στο πρώτο σετ (6-4).

Στη συνέχεια, βέβαια, η Νο.10 του κόσμου βρήκε τον τρόπο ν' αντιδράσει, σβήνοντας τρία break points της αντιπάλου της. Η ίδια, μάλιστα, με ένα break στο έκτο game του δεύτερου σετ πήρε σημαντικό προβάδισμα και ισοφάρισε με 6-3.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Το ματς οδηγήθηκε στο decider set, η Σαμσόνοβα ξεκίνησε ιδανικά με τέσσερα σερί games (4-0), ωστόσο η Μπαντόσα κατάφερε να μειώσει σε 5-4 παίρνοντας πίσω και τα 2 breaks, σβήνοντας διπλό match-point στο 8ο game. Με νέο break η Ρωσίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

 

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Σαμσόνοβα θα βρεθεί αντιμέτωπη κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς, η οποία είδε την αντίπαλο της Άννα Καλίνσκαγια ν' αποσύρεται, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση άνευ αγώνος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

WTA Τελευταία Νέα