Πρόωρος αποκλεισμός για την Γραμματικοπούλου στο Μοντεβιδέο

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επιχειρεί φόρχαντ
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την Ντάρια Λοντίκοβα και πλέον θα αγωνιστεί μόνο στο διπλό του 125αριου τουρνουά της WTA στο Μοντεβιδέο.

Η Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την Ρωσίδα τενίστρια με 7-6 (5), 6-2 στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, με την ζημιά να γίνεται στο πρώτο σετ όπου είχε προβάδισμα 5-2 και set point στο 5-4, αλλά το έχασε στο tie break.

Η Βαλεντίνη θα παραμείνει στο Μοντεβιδέο αφού παίζει και διπλό στο χωμάτινο 125άρι της WTA με τη Γεωργιανή Εκατερίνα Γκοργκότζε, με την οποία έπαιξε και στο Μπουένος Άιρες την περασμένη εβδομάδα. Πρώτο αντίπαλο ζευγάρι θα είναι οι Βραζιλιάνες Τσε και Περέιρα.

Εξάλλου, στο Μοντεβιδέο θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο απλό και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, αναμένεται να παίξει με την Αμερικανίδα Βικτόρια Χου και αν περάσει, λογικά θα πέσει πάνω στο Νο1 του ταμπλό, την Γαλλίδα Ν. Παρί, που παίζει με την Α. Ασμπα από την Λευκορωσία.

Στο διπλό η Παπαμιχαήλ θα έχει συμπαίκτρια την Ουκρανή Στράκοβα, με την οποία στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Ταμπόρδα (Αργεντινή) και Ιν-Αλμπόν (Ελβετία), ενώ αν περάσουν, στον δεύτερο γύρο περιμένουν ήδη οι Λεχέμια (Γαλλία) και Λι (Ρουμανία).

@Photo credits: tennisnews
 

WTA Τελευταία Νέα