Σάκκαρη: «Το να βλέπεις ψυχολόγο δε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα»

Κώστας Ευθυμιάδης
H Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά το ματς με την Ντόι
Η Μαρία Σάκκαρη σε συνέντευξη στη Μεξικανική τηλεόραση, μίλησε για την βοήθεια που είχε στον πνευματικό κομμάτι, με την συνεργασία της με ψυχολόγο.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει κρύψει πως έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο και μάλιστα πως αυτή η διαδικασία την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της στο γήπεδο.

"Δουλεύω με mental coach τα τελευταία 5-6 χρόνια. Πραγματικά έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο, για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Αν καταφέρεις και ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα εκτός γηπέδου, μετά είναι σίγουρο και πως θα τα πας καλύτερα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά στο TV Azteca Deportes.

«Ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Θα το σύστηνα σε κάθε άνθρωπο. Το να δουλεύεις με κάποιον ειδικό, δεν σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Σημαίνει ότι θες να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι μια σπουδαία επένδυση σ' αυτά που πραγματικά μπορείς να κάνεις» πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα