H Σάκκαρη κόντρα στην Αλίζ Κορνέ και στο Βερολίνο

Δημήτρης Ντζάνης
Η Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγχαμ
Όπως και στο Νότιγχαμ, έτσι και στο 500άρι τουρνουά του Βερολίνου η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Αλίζ Κορνέ. Αρχικά η Σάκκαρη θα μπει από το διπλό, με συμπαίκτρια την Πέτρα Μάρτιτς.

Όπως και στο 250άρι τουρνουά στο Νότιγχαμ, έτσι και στο 500άρι τουρνουά του Βερολίνου, η Μαρία Σάκκαρη θα βρει στον δρόμο της την Αλίζ Κορνέ.

Μόλις την Τετάρτη (14/6) η Γαλλίδα νίκησε την Ελληνίδα στο Νότιγχαμ με 6-1 6-4 για τη φάση των «16» και τώρα οι δύο τους θα αναμετρηθούν και στη γερμανική πρωτεύουσα για τη φάση των «32».

Την Κυριακή (18/6) έγινε η κλήρωση, με τη Σάκκαρη (Νο.6) να βρίσκεται στο δεύτερο μισό του ταμπλό. Αν νικήσει την Κορνέ, στον 2ο γύρο θα παίξει με τη νικήτρια της συνάντησης ανάμεσα στη Βικτόρια Αζαρένκα και την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

berlin draw

Οι Ζαμπέρ, Αντρεέσκου ή Βοντρούσοβα είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους στα προημιτελικά, ενώ η Ελενα Ριμπάκινα (Νο2.) είναι το πιο σπουδαίο όνομα στο κάτω μέρος του ταμπλό. Στο πάνω μέρος και Νο.1 είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μπαίνει πρώτα στο διπλό η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη, μαζί με την Πέτρα Μάρτιτς, θα πάρουν μέρος στο διπλό στο τουρνουά του Βερολίνου. Για τον 1ο γύρο θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στις Τσέχες, Κατερίνα Σινιάκοβα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Ο αγώνας τους θα γίνει τη Δευτέρα (19/6) στο court 1 και θα αρχίσει στις 13:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα