Τσιτσιπάς: Αρχή κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ στη Στουτγάρδη

Δημήτρης Ντζάνης
O Τσιτσιπάς βγάζει άμυνα στο Χάλε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο γρασίδι από το 250άρι τουρνουά στη Στουτγάρδη, με πρώτο αντίπαλο τον 36χρονο Ρισάρ Γκασκέ.

Ο 36χρονος Ρισάρ Γκασκέ είναι το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο BOSS Open της Στουτγάρδης.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο γρασίδι από το 250άρι τουρνουά της γερμανικής πόλης και στο πλαίσιο της φάσης των «16» θα αντιμετωπίσει τον Γκασκέ (Νο.55).

Ο Γάλλος τενίστας νίκησε τον Αμερικανό, Κρίστοφερ Εουμπανκς με 7-6(2), 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Οι δυο παίκτες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν. Ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει στην Ντόχα το 2018 με 6-3, 6-4, ο Γκασκέ είχε επικρατήσει την ίδια χρονιά στο Ντε Μπος με 7-6(2), 7-6(4), ενώ τον φετινό Μάρτιο ο Γκασκέ αποσύρθηκε εξ αιτίας τραυματισμού πριν από τον αγώνα τους για τον 2ο γύρο στο Μαϊάμι Όπεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα