H Σαμπαλένκα έκλεισε θέση στα ημιτελικά, περιμένει Σάκκαρη ή Μπέγκου

H Αρίνα Σαμπαλένκα πανηγυρίζει
Το έκανε… θρίλερ η Αρίνα Σαμπαλένκα, αλλά σοβαρεύτηκε μετά το πρώτο σετ και κέρδισε με 2-1 την Μαϊαρ Σερίφ, για να προκριθεί στα ημιτελικά της Μαδρίτης.

Δύο ώρες χρειάστηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαϊάρ Σερίφ στη Μαδρίτη.

Η Λευκορωσίδα θυμήθηκε τον περσινό κακό της εαυτό με τα πολλά διπλά λάθη στο σερβίς και έχασε με 6-2 το πρώτο σετ, βάζοντας σε μπελάδες τον εαυτό της.

Σοβαρεύτηκε όμως και στα επόμενα δύο ήταν καταιγιστική απέναντι στην Αιγύπτια, κερδίζοντάς τα με 6-2 και 6-1 και πλέον θα μάθει το βράδυ αν στον ημιτελικό θα έχει απέναντί της την Μαρία Σάκκαρη ή την Ιρίνα Μπέγκου.

Η Σαμπαλένκα έκανε 4 διπλά λάθη στο σερβίς της στο πρώτο σετ και έδωσε στο… πιάτο το 1-0 στην Σερίφ, η οποία έκανε αβίαστα δύο φορές break.

H Αιγύπτια είχε 84% πρώτο σερβίς, έναντι 54% μόλις της Σαμπαλένκα, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί κυρίως εξαιτίας των… αδυσώπητων χτυπημάτων της Λευκορωσίδας, η οποία για 4η φορά φέτος θα παίξει σε ημιτελικά διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα