Σάκκαρη: Ανοίγει το πρόγραμμα κόντρα στην Αντρεέσκου

Σάκκαρη: Ανοίγει το πρόγραμμα κόντρα στην Αντρεέσκου
Πρεμιέρα στο Μαϊάμι για την Μαρία Σάκκαρη που στις 18:00 ώρα Ελλάδος έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου.

H… περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο Μαϊάμι ξεκινά σήμερα (24/3) στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Αντίπαλός της η επικίνδυνη Μπιάνκα Αντρεέσκου, κάτοχος του US Open το 2019. Η 22χρονη Καναδή τον τελευταίο χρόνο είχε προβλήματα τραυματισμών, ενώ έχασε και σημαντικό διάστημα αγώνων, επιλέγοντας να μείνει στον Καναδά στη διάρκεια του πρώτου lockdown. Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ τώρα που αρχίζει και βρίσκει τα βήματά της, είναι στο Νο31.

Απέκλεισε την Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο και σήμερα θα βρει την Σάκκαρη για τρίτη φορά μπροστά της. Οι προηγούμενες δύο ήταν το 2021, με την Καναδή να κερδίζει την Μαρία στο ίδιο τουρνουά, στο Μαϊάμι, σε ημιτελικό, ενώ η Σάκκαρη πήρε ρεβάνς μερικούς μήνες μετά, κερδίζοντάς την στην φάση των «16» στο US Open όπου έφτασε ως τα ημιτελικά για να ηττηθεί από την Ραντουκάνου. Και τα δύο ματς ολοκληρώθηκαν στα τρία σετ και είχαν από δύο tie break. Ο σημερινός αγώνας είναι πρώτος χρονικά στο κεντρικό γήπεδο.

Το πρόγραμμα της ημέρας σε άνδρες και γυναίκες στο Μαϊάμι ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα