Σαμπαλένκα: «Εχω δεχτεί πολύ μίσος στα αποδυτήρια επειδή είμαι Λευκορωσίδα»

Σαμπαλένκα: «Εχω δεχτεί πολύ μίσος στα αποδυτήρια επειδή είμαι Λευκορωσίδα»
Η Αρίνα Σαμπαλένκα αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Τσουρένκο στο Ιντιαν Γουέλς και στο πως την αντιμετωπίζουν ορισμένες τενίστριες.

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ορισμένες τενίστριες έχουν αλλάξει την συμπεριφορά τους απέναντί της, εξαιτίας του πολέμου, η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι έχει λάβει «μίσος» από ορισμένες.

«Είχα ορισμένες άβολες συζητήσεις και ήταν σκληρό γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζήσει τόσο μίσος στα αποδυτήρια. Υπάρχουν haters στα σόσιαλ όταν χάνεις, αλλά από συναδέλφους δεν το είχα ξαναζήσει. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσος κόσμος με μισεί χωρίς να έχει συμβεί κάτι από την μεριά μου. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος» είπε αρχικά η Σαμπαλένκα, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή η Ουκρανή Τσουρένκο δεν αγωνίστηκε απέναντί της στο Ιντιαν Γουέλς, μετά από κρίση πανικού πριν το μεταξύ τους ματς. Αφορμή ήταν η συζήτηση που είχε η Τσουρένκο με τον επικεφαλής της WTA, ο οποίος είχε δηλώσει πως αν κάποιος ή κάποια είναι υπέρ του πολέμου, είναι δική τους άποψη και δεν θα έπρεπε να την απασχολεί».

Ορισμένοι το συνδύασαν με την Σαμπαλένκα, θεωρώντας πως η Λευκορωσίδα είναι υπέρ του πολέμου, κάτι που προφανώς δεν ίσχυε.

 

WTA Τελευταία Νέα