Η κλήρωση για τη Σάκκαρη στην Ντόχα

Newsroom
Η κλήρωση για τη Σάκκαρη στην Ντόχα
Η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε θέση στο 500άρι τουρνουά της Ντόχα, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο την Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ. 

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το Λινζ της Αυστρίας θα ταξιδέψει για το Κατάρ και το 500άρι τουρνουά της Ντόχα, που αρχίζει τη Δευτέρα (13/2). Η Σάκκαρη, Νο.5 στο ταμπλό, θα παίξει στο τουρνουά από τη φάση των «32» και έχοντας για πρώτη αντίπαλο την 20χρονη Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ.

H Ελληνίδα βρίσκεται στο δεύτερο μισό του ταμπλό και στον 2ο γύρο θα παίξει με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα ή παίκτρια από τα προκριματικά, ενώ στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλος είναι η Καρολίν Γκαρσία.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται ακόμα οι Ντάρια Κασάτκινα, Πάουλα Μπαντόσα, Μάντισον Κις και η Τζέσικα Πεγκούλα (Νο.2 στο ταμπλό). Στο πάνω μέρος του ταμπλό δεσπόζει η Όγκα Σβιόντεκ (Νο1), ενώ υπάρχουν ακόμα οι Κόκο Γκοφ, αλλά και οι Ντάνιελ Κόλινς, Βικτόρια Αζαρένκα και Πέτρα Κβίτοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα