Παπαμιχαήλ: Απόγευμα ο αγώνας με την Μέρτενς

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Απόγευμα ο αγώνας με την Μέρτενς
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται για άλλη μία δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς.

Μία ακόμη εξαιρετική τενίστρια, που πρόσφατα έφτασε ως το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει αύριο (5/10) η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο τουρνουά του Μοναστίρ στη Τυνησία.

Ο λόγος για την Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς, η οποία μπορεί να έχει πέσει στο Νο42 του κόσμου αυτή τη στιγμή, όμως συνεχίζει να παίζει σε τοπ επίπεδο.

Για την Παπαμιχαήλ πρόκειται για άλλη μία πρόκληση καθώς μετά την σπουδαία νίκη στα προκριματικά επί της Μλαντένοβιτς και την τρομερή ανατροπή στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, θέλει να γράψει (προσωπική) ιστορία απέναντι σε μία παίκτρια του Τοπ50.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 18:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδος) στο κεντρικό γήπεδο, εφ’όσον βέβαια τα ματς που προηγούνται τελειώσουν στην ώρα τους.

Αν καταφέρει και κάνει την έκπληξη και περάσει στα προημιτελικά, εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Μάρτιτς - Ουτσιζίμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα