Παπαμιχαήλ: Νίκησε και τη Λιν Ζου, συνεχίζει στο Μοναστίρ της Τυνησίας

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Νίκησε και τη Λιν Ζου, συνεχίζει στο Μοναστίρ της Τυνησίας
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε την Κινέζα, Λιν Ζου με 2-1 σετ και προκρίθηκε στη φάση των «16» στο τουρνουά στο Μοναστίρ της Τυνησίας.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση νίκησε την Κινέζα, Λιν Ζου με 1-6, 7-6(2), 6-0 και προκρίθηκε στο 2ο γύρο και τη φάση των «16» στο 250άρι τουρνουά στην πόλη Μοναστίρ της Τυνησίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-6, 1-3 κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να πετύχει την 3η νίκη της στο τουρνουά, μετά τις δύο στα προκριματικά.

Η Λιν Ζου, Νο.63, κυριάρχησε απόλυτα στο 1ο σετ κατακτώντας το με 6-1. Η Κινέζα προηγήθηκε με 3-1 στο 2ο σετ, όμως από εκεί και μετά άρχισε η αντεπίθεση της Παπαμιχαήλ.

Ισοφάρισε σε 3-3, κρατώντας το σερβίς της έκανε το 4-3, η Ζου σβήνοντας τέσσερα break points ισοφάρισε 4-4 για να πάνε οι παίκτριες στο tie break, με την Παπαμιχαήλ να το κατακτά 7-2, να παίρνει το σετ 7-6 και να οδηγεί την πρόκριση σε 3ο σετ.

Η Παπαμιχαήλ έχοντας πλέον την ψυχολογία με δύο συνεχόμενα break προηγήθηκε 3-0, στο επόμενο game η Παμαμιχαήλ επέστρεψε από το 15-30, για το 4-0. Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα, αφού η Ζου δεν είχε άλλα ψυχικά αποθέματα, με την Ελληνίδα τενίστρια να κατακτά τα δύο επόμενα games χωρίς να χάσει τον πόντο και να ολοκληρώνει την ανατροπή με bagel.

Στη φάση των «16» η παίκτρια από την Πρέβεζα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Βελγίδα, Ελίζ Μέρτενς, Νο.5 στο ταμπλό και τη Ρουμάνα, Ζακλίν Κρίστιαν, που θα παίξουν το απόγευμα της Δευτέρας (3/10).

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισε και η Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα που νίκησε την Κλοέ Πακέ με 6-4, 4-0, με τη Γαλλίδα να μην ολοκληρώνει την αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα