Γραμματικοπούλου: Πέρασε στα προημιτελικά του Βανκούβερ

Newsroom
Γραμματικοπούλου: Πέρασε στα προημιτελικά του Βανκούβερ
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο 125αρι τουρνουά του Βανκούβερ, φτάνοντας στα προημιτελικά.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο 125αρι τουρνουά της WTA στο Βανκούβερ, συνεχίζονται!

Η Ελληνίδα τενίστρια που ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά, έχει προκριθεί στα προημιτελικά κι ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Απόψε κέρδισε την Καναδή Μπρέις με 2-0 σετ (7-5, 6-2) σε 1 ώρα και 33 λεπτά και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα Κλόι Πακέ, Νο672 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία έκανε σούπερ έκπληξη και απέκλεισε την Χέδερ Γουάτσον!

Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τα ημιτελικά για την Βαλεντίνη, κάτι που θα φέρει μεγάλο κέρδος στην παγκόσμια κατάταξη. Με την πρόκριση στα προημιτελικά έχει κερδίσει ήδη 25 θέσεις και είναι στο Νο214, ενώ αν περάσει στον ημιτελικό θα βρεθεί στο Νο193 και αν… πάρει και κούπα μπορεί να φτάσει ως το Νο142!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα