Παπαμιχαήλ: Αποκλείστηκε από την Μπόνταρ, αλλά κέρδισε 26 θέσεις στην κατάταξη

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Αποκλείστηκε από την Μπόνταρ, αλλά κέρδισε 26 θέσεις στην κατάταξη
Η Αννα Μπόνταρ, Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε την Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την φάση των «16» στο τουρνουά της Βουδαπέστης.

Στον γύρο των «16» σταμάτησε η πορεία της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Αννα Μποντάρ και έχασε με 6-2, 6-3, ολοκληρώνοντας πάντως με θετικό πρόσημο το τουρνουά.

Η Παπαμιχαήλ απέναντι στο Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης, δέχτηκε ένα γρήγορο break στο πρώτο σετ, που την άφησε πίσω με 3-1. Στο 4-2 ήταν κοντά στο να σπάσει το σερβίς της Ουγγαρέζας, η οποία όμως άντεξε και τελικά με δεύτερο break έφτασε στο 6-2 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο ανταγωνιστική. Καμία από τις δύο δεν μπορούσε να κρατήσει το σερβίς της (από 2 break η κάθε μία ως το 3-3 του σετ) και παρά τα άσχημα ποσοστά στο πρώτο σερβίς (είχε κάτω από 50% σε περασμένο πρώτο σερβίς, αλλά και σε κερδισμένους πόντους) ήταν μέσα στην διεκδίκησή του.
Ωστόσο η Μποντάρ κατάφερε να κάνει το break στο υπέρ της 4-3 και να κλείσει το ματς στο σερβίς της.

Μετά την παρουσία της στη Βουδαπέστη, η Παπαμιχαήλ κέρδισε σημαντικούς βαθμούς και την Δευτέρα (18/7) θα ανέβει 26 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο169.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα