Παπαμιχαήλ: Αποκλείστηκε από την Μπόνταρ, αλλά κέρδισε 26 θέσεις στην κατάταξη

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Αποκλείστηκε από την Μπόνταρ, αλλά κέρδισε 26 θέσεις στην κατάταξη
Η Αννα Μπόνταρ, Νο53 στην παγκόσμια κατάταξη, απέκλεισε την Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την φάση των «16» στο τουρνουά της Βουδαπέστης.

Στον γύρο των «16» σταμάτησε η πορεία της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Αννα Μποντάρ και έχασε με 6-2, 6-3, ολοκληρώνοντας πάντως με θετικό πρόσημο το τουρνουά.

Η Παπαμιχαήλ απέναντι στο Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης, δέχτηκε ένα γρήγορο break στο πρώτο σετ, που την άφησε πίσω με 3-1. Στο 4-2 ήταν κοντά στο να σπάσει το σερβίς της Ουγγαρέζας, η οποία όμως άντεξε και τελικά με δεύτερο break έφτασε στο 6-2 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο ανταγωνιστική. Καμία από τις δύο δεν μπορούσε να κρατήσει το σερβίς της (από 2 break η κάθε μία ως το 3-3 του σετ) και παρά τα άσχημα ποσοστά στο πρώτο σερβίς (είχε κάτω από 50% σε περασμένο πρώτο σερβίς, αλλά και σε κερδισμένους πόντους) ήταν μέσα στην διεκδίκησή του.
Ωστόσο η Μποντάρ κατάφερε να κάνει το break στο υπέρ της 4-3 και να κλείσει το ματς στο σερβίς της.

Μετά την παρουσία της στη Βουδαπέστη, η Παπαμιχαήλ κέρδισε σημαντικούς βαθμούς και την Δευτέρα (18/7) θα ανέβει 26 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο169.

 

WTA Τελευταία Νέα