Χάλεπ: Η… νέα Σιμόνα απέκλεισε την Μπαντόσα και μετρά 9 νίκες σε 10 ματς

Newsroom
Χάλεπ: Η… νέα Σιμόνα απέκλεισε την Μπαντόσα και μετρά 9 νίκες σε 10 ματς
Η συνεργασία με τον Πάτρικ Μουράτογλου φέρνει γρήγορα αποτελέσματα για την Σιμόνα Χάλεπ.

Οι αλλαγές στην ζωή της Σιμόνα Χάλεπ ήταν… καταιγιστικές τους τελευταίους μήνες.

Παντρεύτηκε, άφησε τον προπονητή της, σκέφτηκε να σταματήσει και τελικά αποφάσισε να συνεχίσει και να συνεργαστεί με τον Πάτρικ Μουράτογλου.

Μια συνεργασία που αποφέρει καρπούς καθώς η Ρουμάνα παίζει εκπληκτικό τένις και χθες το βράδυ απέκλεισε στην Μαδρίτη το Νο2 του κόσμου, την Πάουλα Μπαντόσα. Και το έκανε με… εκκωφαντικό τρόπο κερδίζοντας με 6-3, 6-1, φτάνοντας τις 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς.

Είναι βέβαια το πρώτο τουρνουά που την κοουτσάρει επίσημα ο Μουράτογλου, αλλά από τότε που αποφάσισε να αλλάξει ομάδα, έχει μετατραπεί ξανά στην παίκτρια που ήταν στο Νο1 του κόσμου πριν λίγα χρόνια.

Η Χάλεπ βρίσκεται πλέον στο Νο21 έχοντας κερδίσει σημαντικό έδαφος (ήταν για σημαντικό διάστημα εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού με αποτέλεσμα να πέσει χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη, στο Νο27) και με τις εμφανίσεις της δείχνει πως σύντομα θα είναι στο Top10.

Επόμενη αντίπαλος στην φάση των «16» θα είναι η Κόρι Γκοφ και αν κερδίσει την Αμερικανίδα, στα προημιτελικά θα παίξει είτε με την Τζαμπέρ, είτε με την Μπένσιτς. Αν κερδίσει αυτά τα δύο ματς, θα μπει ξανά στο Top20.

@Photo credits: Twitter, Simona Halep
 

WTA Τελευταία Νέα