Tο χάος στα WTA Finals στο Κανκούν σε 30 δευτερόλεπτα

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αρίνα Σαμπαλένκα στα WTA Finals
Τα προβλήματα στα WTA Finals ήταν από πολλά από την πρώτη στιγμή, για να έρθει και η βροχή για να κάνει... μούσκεμα τη διοργάνωση, με την Αρίνα Σαμπαλένκα να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στο Κανκούν, για πότε ορίστηκε ο τελικός.

Τα προβλήματα διοργάνωσης στα WTA Finals στο Κανκούν φάνηκαν από τη στιγμή που οι παίκτριες βρέθηκαν στην πόλη του Μεξικού.

Τα έργα στο κεντρικό γήπεδο ολοκληρώθηκαν την τελευταία στιγμή, με τις παίκτριες να μην έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να το δοκιμάσουν και την Ίγκα Σβιόντεκ, για παράδειγμα, να προπονείται σε γήπεδα ξενοδοχείων.

Οταν τα παιχνίδια άρχισαν, ήρθαν τα παράπονα για τον σκληρό αγωνιστικό χώρο. Κουτσά στραβά το τουρνουά προχώρησε, για να έρθει το αποκορύφωμα, οι βροχές, οι ισχυροί άνεμοι από τον κόλπο του Μεξικού για να δημιουργήσει περισσότερους μπελάδες σε διοργανωτές και παίκτριες.

O 2oς ημιτελικός ανάμεσα στις Σβιόντεκ και Σαμπαλένκα σταμάτησε μετά τα τρία πρώτα games και καιρού επιτρέποντοις θα συνεχιστεί αργά το βράδυ της Κυριακής (5/11), όχι πριν τις 23:30 (ώρα Ελλάδος). O τελικός ανάμεσα στην Τζέσικα Πεγκούλα και μια εκ των Σβιόντεκ ή Σαμπαλένκα θα γίνει τη Δευτέρα (6/11) στις 23:30 ώρα Ελλάδος.

Χρήστης του twitter αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις στιγμές του χάους των WTA Finals, με τη Σαμπαλένκα να το κοινοποιεί και να σχολιάζει: ««Πεθαίνω στα γέλια ή ίσως και κλαίω», δηλαδή για γέλια και για κλάματα.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα