Γκαρσία: «Η Σάκκαρη παίζει υπέροχο τένις» (vid)

Newsroom
Γκαρσία: «Η Σάκκαρη παίζει υπέροχο τένις» (vid)
Η Καρολίν Γκαρσία έπλεξε το εγκώμιο της Μαρίας Σάκκαρη, λίγο πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό.

Η Καρολίν Γκαρσία στην δεύτερη συμμετοχή της σε WTA Finals, κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά, όπως είχε κάνει και το 2017.

Το ίδιο (2 συμμετοχές, 2 ημιτελικοί) έχει καταφέρει και η αποψινή της αντίπαλος, η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πάει αήττητη στον ημιτελικό απέναντι στην Γαλλίδα, με την Γκαρσία πάντως να μετρά 2-0 ρεκόρ στα μεταξύ τους ματς.

Ωστόσο, το Νο6 του κόσμου αναγνωρίζει το πόσο καλό τένις παίζει η Σάκκαρη αυτό το διάστημα και περιμένει ένα δυνατό ματς.

«Ο τελευταίος αγώνας στο Σινσινάτι ήταν πολύ σφιχτός», είπε αρχικά η Γκαρσία που είχε κερδίσει την Μαρία στο Αμερικανικό τουρνουά, για την φάση των «32».

«Παίζει υπέροχο τένις. Τα πήγε σπουδαία στη Γουαδαλαχάρα κι εδώ έχει κερδίσει όλα τα ματς σε straight sets. Είναι σπουδαία παίκτρια ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Κινείται εξαιρετικά στο court και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσω πάντως να ξεκουραστώ και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ», πρόσθεσε η Γαλλίδα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα