WTA Finals: Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας με την Σάκκαρη να βλέπει πρόκριση

Newsroom
WTA Finals: Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας με την Σάκκαρη να βλέπει πρόκριση
Η Μαρία Σάκκαρη ελπίζει να τελειώσει από απόψε την δεύτερη διαδοχική της πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals, εφ' όσον κερδίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Αρίνα Σαμπαλένκα, κοντράρονται τα ξημερώματα (3/11, 02:00 ώρα Ελλάδος) με τη νικήτρια κατά 99% να βρίσκεται στα ημιτελικά του WTA Finals.

Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη το τουρνουά και όποια κάνει το 2 στα 2, θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην 4αδα της διοργάνωσης.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το ματς που θα προηγηθεί τα μεσάνυχτα μεταξύ των Ζαμπέρ και Πεγκούλα, με την Σάκκαρη να «υποστηρίζει» την Αμερικανίδα καθώς αν κερδίσει την Ζαμπέρ και η Μαρία την Σαμπαλένκα, τότε από απόψε θα είναι στα ημιτελικά.

Σάκκαρη και Σαμπαλένκα θα βρεθούν για έβδομη φορά στην καριέρα τους, αλλά μόλις για πρώτη μέσα στο 2022. Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε η μία την άλλη, ήταν πάλι στο WTA Finals και την φάση των ομίλων πέρυσι στην Γουαδαλαχάρα. Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3) και σε συνδυασμό με τη νίκη της επί της Σβιόντεκ, είχε εξασφαλίσει θέση στα ημιτελικά.

Η νίκη της τότε ήταν η δεύτερη επί της Λευκορωσίδας, καθώς την είχε κερδίσει άλλη μία φορά, πάλι με 2-1 σετ, στο Σινσινάτι το 2019.

Η Σαμπαλένκα κέρδισε 4 φορές την Σάκκαρη (2019 Ζουχάι, 2020 Ντουμπάι, 2020 Ντόχα, 2021 Αμπου Ντάμπι)

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 22:00 Κρεϊτσίκοβα / Σινιάκοβα - Ζου / Γιανγκ
  • 00:00 Ζαμπέρ - Πεγκούλα
  • 02:00 ΣΑΚΚΑΡΗ - Σαμπαλένκα
  • 04:00 Γκοφ / Πεγκούλα - Κράβτσικ / Σουρς
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα